Park Fábula: Zábavný školní výlet plný atrakcí

středa 14. prosince 2016 ·

Zábavný školní výlet je pro většinu žáků tou pravou odměnou za celoroční úsilí a také mnohdy jedinou příležitostí, jak mimo zdi školní budovy zažít se svými spolužáky a kantory nějaké dobrodružství. Při hledání odpovědi na otázku „kam na školní výlet?“ je proto dobré posoudit vyváženost mezi dvěma argumenty: 1. přijatelná cena a vzdálenost 2. nabídka atraktivní zábavy a zážitků přínos pro další vzdělávání žáků nabídka služeb zajištění programů za každého počasí.

Dovolte nám jeden zaručený tip na školní výlet splňující všechna výše zmíněná kriteria. Pozveme vás do zábavného parku Fábula v Kamenici nad Lipou.

Čeká zde na vás profesionálně připravený a organizovaný celodenní program, s důrazem kladeným na zážitky pro děti, interaktivitu všech atrakcí, kulturní a vzdělávací přínos pro žáky a v neposlední řadě kompletní nabídku služeb jak pro děti, tak pro kantory. Vše si užijete za slunného počasí i za deště. Atrakce jsou totiž jak venku, i pod střechou.

Bohatý program a kompletní služby

Fábula pro děti mateřských škol a prvního stupně základních škol připravil tyto atrakce:

2 divadelní představení a interaktivní divadelní školu s obřími draky
Putování za pokladem - dobrodružná cesta pohádkovým sklepením, kde na vás čekají živé bytosti z českých pohádek a jejich zapeklité úkoly
Království hlavolamů – desítky her, hlavolamů, skládaček a rébusů v různé obtížnosti od nejlehčích až po ty opravdu složité
Přírodní bludiště – venkovní zámecké bludiště, kde musíte nejenom najít správnou cestu, ale i odpovídat na otázky pohádkového kvízu
Interaktivní expozice obřích společenských her zapsaná do české knihy rekordů, Přijďte si zahrát obří „Fábulo, nezlob se!“, piškvorky, dámu, pexeso, domino, kostky, či logik.
Únikovka „Útěk ze žaláře“- adrenalinová logická týmová hra pro děti od 3. tříd
mini ZOO - zde na vás čekají kozičky, ovečky, prasátka, králíčci, morčátka, křepelky a 2 krásní pávi
tvořivé dílny s možností vyzkoušení různých tvořivých technik, od malování na všemožné materiály, přes cukrářskou dílnu, až po techniky jako je pískování, či práce s včelím voskem
střílení z kuše, herny, dětská hřiště, cukrárna, restaurace a samozřejmě prodejna suvenýrů

A kdyby to měla vaše škola či školka do Kamenice nad Lipou daleko, právě vám přináší Fábula lákavou nabídku finančního příspěvku na dopravu 1 000,-Kč. Také kantoři a řidiči autobusu mají vstup zdarma. Celý výlet či školu v přírodě vám jistě zpříjemní i takové drobnosti, jako celodenní pitný režim zdarma, stejně jako nabídka fotokoutku pro celou třídu v ceně výletu.

Patronem rodinného areálu Fábula je herec Josef Dvořák a jako správný český vodník vám výlet pro vaši třídu do světa divadla a českých pohádek doporučuje!

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.