Kurz Sociální sítě jako výzva pro výchovu a vzdělávání

středa 18. května 2016 ·

Středisko mediální výchovy Teologické fakulty Jihočeské univerzity poskytuje akreditovaný kurz Sociální sítě jako výzva pro výchovu a vzdělávání. Máte o něj zájem, ale nesedí vám datum? Přihlaste se a společně se pokusíme vybrat ideální termín!


Námi navrhované termíny kurzu:


Letní intenzivní kurz od 8:00 do 13:00

25. - 29. 7. 2016
15. - 19. 8. 2016
22. - 26. 8. 2016

Či zvolte v hlasování datum 1. 10 pro říjnový kurz (soboty, konkrétní data upřesníme v srpnu).

Nezávazně můžete hlasovat na níže uvedeném odkazu:
doodle.com/poll/5hktz3a9x8c4vxbp

Kurz je určen pro všechny stávající i budoucí pedagogy a vychovatele. V jednotlivých přednáškách se účástníci seznámí s jednotlivými druhy sociálních sítí, jejich fungování a používání, také se dozví, proč ti dnešní teenageři sociální sítě tak zbožňují, jaké jsou formy patologických jevů a jak před nimi děti chránit. Na kurzu budou také uvedeny poznatky o způsobech realizace mediální výchovy u nás a v zahraničí. Hlavně si ale pedagogové a vychovatelé vyzkouší a vytvoří spoustu aktivit se sociálními sítěmi a o sociálních sítích, které pak mohou využít při vyučování, a tím tak podpořit pozitivní využívání sociálních sítí u dětí!

Kurz rozdělen na povinnou a nepovinnou část a díky finanční podpoře Nadace ČEZ je jeho cena z původních 2 500 kč snížena na 500 kč. Zvýhodněná cena platí pouze pro rok 2016.

Přihlášky a více informací o kurzu naleznete na sociální síti Google+ nebo na stránkách Střediska mediální výchovy www.stremev.cz .

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.