Podle pravidel

středa 2. prosince 2015 ·

Pokud milujete Bridget Jonesovou, pak Cat budete naprosto zbožňovat!

Pravidlo 1: Nestůjte v davu.
Pravidlo 2: Muži si vás všimnou. Je jen na vás, jak se to stane.
Pravidlo 3: Nemluvte první a neobtěžujte ho.

Co to sakra je?

Slyšeli jste někdy o knize Pravidla zásnub? Dozvíte se v ní, jak v 10 jednoduchých krocích najít muže svých snů. Nic nového. Takovou knihu bych si nikdy nekoupila.

Jsme snad v roce 1892?

Ale jsem novinářka a slíbila jsem, že se těmi pravidly budu do posledního písmenka řídit a ve svém sloupku každý týden napíšu, jak se mi daří. Bez ohledu na to, že si moji přátelé myslí, že jsem šílená.
Jmenuju se Cat Buchanamová. Je mi 36 let a žiju se svou osmiletou dcerou v Glasgow. Šest let jsem single, ale chci to změnit. Hoří mi termín.

Řídila jsem se pravidly a tohle se stalo.


Joanna Bolouriová je spisovatelka a blogerka. Díky vítězství v soutěži stanice BBC o nejlepší komediální scénář mohla spolupracovat s komiky, scenáristy a herci po celé Velké Británii. Její články a recenze byly zveřejněny v The Skinny, skotském Sun, v Huffington Post a HeckerSpray. Její knižní prvotina Sexznam z roku 2014 (XYZ 2015) se stala bestsellerem. V současnosti žije v Glasgow se svou dcerou a pracuje na své třetí knize.

Novinku Podle pravidel objednávejte se slevou 20 % přímo u vydavatele. Sleva platí do 16. 12. 2015.

Přečtěte si ukázkovou kapitolu:


0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.