Nečekaný lék

pátek 7. srpna 2015 ·

Co tě nezabije, to tě posílí

Nechejte na sebe působit malé dávky stresu - nechejte se léčit hormezí!

Víte,
- proč je zdravé nesnídat,
- že jsme spíš masožravci než býložravci,
- jak alkohol prospívá našemu srdci,
- proč je horká vana lék,
- jak vás dobrá nálada ochrání před obezitou a stařeckou demencí...?

Základem této knihy jsou nejmodernější vědecké poznatky, které respektují individualitu a skutečnou biologickou podstatu člověka. Jsou součástí konceptu hormeze, tedy příznivého působení malých dávek stresu, který se v posledních 10 letech stává vědeckým hitem, díky schopnosti prodlužovat život a léčit civilizační choroby.

Tato kniha se nezakládá jen na moderních mýtech, tisíckrát omílaných tvrzení nebo esoterice. Doporučení vyplývající z výzkumu hormeze jsou tak nová a neotřelá, že se často dostávají do rozporu s tím, co se můžete dočíst v časopisech, nebo čím vás krmí samozvaní odborníci v televizi. I proto může být tato kniha pomyslným elixírem, který změní vaše životy k lepšímu.

Autor knihy, Ing. Jaroslav Zelenka PhD, vědecký pracovník z Fyziologického ústavu akademie věd ČR, ji sestavil jako praktický manuál, který vám poradí, jak vědecké poznatky rovnou využít ve svůj osobní prospěch.

Knihu Nečekaný lék zakoupíte se slevou přímo od vydavatele na www.albatrosmedia.cz.

Přečtěte si ukázkovou kapitolu:

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.