9. 6.: Závěrečná odborná konference ŠKOLA DOTYKEM živě završí první rok výzkumného projektu Škola dotykem

čtvrtek 7. května 2015 ·

Nezisková organizace EDUkační LABoratoř vás zve na závěrečnou odbornou konferenci ŠKOLA DOTYKEM živě, která se koná v úterý 9. června 2015 v andel’s hotel Prague, Stroupežnického 21, Praha 5.


Cílem konference ŠKOLA DOTYKEM živě je prezentace výsledků projektu Škola dotykem, který na dvanácti českých školách realizuje nezisková organizace EDUkační LABoratoř a společnost SAMSUNG. Záštitu nad projektem převzalo Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.

Moderní technologie a tablety jsou velkou výzvou pro naše školství. Na mnoha školách jsou tablety již k dispozici a pedagogy zajímá jejich praktické využití ve výuce. A právě to bude jádrem naší konference. Učitelé z dvanácti škol seznámí kolegy s tím, co za dobu trvání projektu objevili.

Proč na konferenci přijít?


  • Uvidíte vyučování s tablety a moderními technologiemi v praxi.
  • Seznámíte se s využitím aplikací a digitálního vzdělávacího obsahu.
  • Budou prezentovány výsledky empirického výzkumu.
  • Učitelé představí tablet jako relevantní učební pomůcku.
  • Dozvíte se o budoucnosti vzdělávání a moderních formách výuky.

Využijte příležitost dozvědět se více o současném fenoménu v rámci digitalizace školství a zúčastněte se konference ŠKOLA DOTYKEM živě. Zaregistrujte se co nejdříve na www.konference.skoladotykem.cz (kapacita sálu je omezena).

Těšíme se na vás.

Michal Orság
ředitel vzdělávacího centra EDULAB

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.