Minimální standard bezpečnosti a vyhlášení neinvestičního dotačního programu „Podpora zabezpečení škol a školských zařízení“

pondělí 23. února 2015 ·

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy jako jedno z opatření, přijatých na základě úkolu ze 40. schůze Vlády České republiky ze dne 15. října 2014 a na základě Usnesení vlády č. 1015 ze dne 8. prosince 2014 vydává Minimální standard bezpečnosti, který je metodickým doporučením k zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví dětí, žáků a studentů v budovách škol a školských zařízení a v areálech škol a školských zařízení k nim náležejících.


Minimální standard bezpečnosti.doc (72kB DOC)

K podpoře zajištění ochrany budov ministerstvo vyhlašuje neinvestiční dotační program „Podpora zabezpečení škol a školských zařízení“:



4 komentářů:

Nicka Pytlik řekl(a)...
23. února 2015 v 0:55  

Český masakr ministerským wordem!

Jiri Janecek řekl(a)...
24. února 2015 v 17:19  

Obliba formatu .doc(x) na webu msmt mi taky vrta hlavou.
Muze to mit nejaky prakticky vyznam? Nejakou vyhodu oproti pdf? Jiste muzu si vysokoskolsky zakon doeditovat, ale to asi moc smysl nema. Dneska jsem treba - jen tak, ze zvedavosti - hledal jak vypada ta dolozka MSMT k ucebnicim. Cekal jsem tabulku, kde najdu autory, nazev, vydavatele, v jednom sloupci si pak rozkliknu posudek oponenta, ve druhem rozhodnuti a oduvodneni etc etc... No, vysledek byl jiny - 384 stran ctrl+C/ctrl+V s doupravenym nazvem (preklep se replikoval do vsech 826 polozek...)
Mozna by stalo za to vypracovat nejake desatero informacne gramotneho byrokrata. Nejlepe ve forme infografiky...

Nicka Pytlik řekl(a)...
24. února 2015 v 19:45  

vypracovat nejake desatero informacne gramotneho byrokrata

Realizaci minimálního standardu informačně gramotného byrokrata spatřuji v masivním nákupu tabletů.
Tak po šedesáti tisících korun za kus, počítám.

Jiri Janecek řekl(a)...
25. února 2015 v 10:48  

V pripade jejich vhodneho zapojeni (aspon do zasuvky) to nemuze nefungovat...

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.