Vymyslete vlastní projekt a vyhrajte ultrabooky s fondy EU!

středa 5. listopadu 2014 ·

Až do konce listopadu se můžete zapojit do úspěšné soutěže pro studenty všech středních škol a vaše učitele s názvem „Navrhni projekt“.Zkuste se rozhlédnout kolem sebe, v místě, kde žijete, nebo studujete. Myslíte, že by některé věci bylo možné dělat jinak a lépe? Hoďte svůj nápad na papír, proměňte ho v projekt a můžete vyhrát ultrabooky, tablety nebo elektronické čtečky. Projekty můžete zasílat do 30. listopadu 2014.



Veškeré informace naleznete na www.navrhniprojekt.cz. Soutěž pořádá Ministerstvo pro místní rozvoj ČR.

Přispějte k rozvoji vašeho kraje a objevte možnosti fondů EU! Během soutěže se seznámíte se základy čerpání evropských dotacía budete mít příležitost vypracovat si vlastní projektovou žádost na vámi zvolené téma. Na nejlepší projekťáky a jejich učitele čekají nejnovější ultrabooky, tablety a elektronické čtečky. Projekt je otevřen všem studentům a pedagogům středních škol bez ohledu na typ vaší školy či studijní obor. Zúčastnit se mohou dvou až pětičlenné týmy studentů vždy s jedním učitelem.

Eurocentra – vaše pomoc na dosah

Rozhlédněte se po svém okolí, dejte hlavy dohromady a zamyslete se, co by mohlo fungovat lépe.Téma vašeho projektu upravte podle skutečné oblasti podpory, jako je například vzdělávání či doprava. Stejně jako ve skutečné projektové žádosti popište hlavní cíle, aktivity a rozpočet projektu. Celá osnovapro vypracování návrhu je připravena na webových stránkách soutěže.Na projektování nebudete sami - připraveni pomoci vám jsou koordinátoři krajských Eurocenter, kteří vám vysvětlí pravidla soutěže a nabídnou pravidelné konzultace. Když budete chtít, můžete je pozvat přímo do vyučovací hodiny, kde vám zdarma uspořádají seminář o soutěži!

Projekty posoudí opravdoví hodnotitelé

Hotové návrhy posílejte e-mailem do kanceláří Eurocenter do konce listopadu 2014. Ti nejlepší z vás v prosinci změří síly v regionálních kolech před porotou skutečných projektových hodnotitelů. Soutěž vyvrcholí lednovým finále, ve kterém odborná porota zvolí tři nejlepší nápady z celé ČR. Mezitím budete mít čas projekt upravit podle doporučení odborníků z regionálního kola.

S naší soutěží vyhrává každý

V téhle soutěži nikdo neodejde s prázdnou – ať už vyhrajete, nebo ne, máme připravenou cenu pro každého autora projektu. Vedle hlavního zadání probíhá řada mikrosoutěží, které postupně zveřejňujeme na facebookových stránkách Soutěžte s fondy EU. Můžete tak vyhrát zajímavé knížky a další ceny. Soutěž podporuje knižní vydavatelství Zoner Press a jejím hlavním mediálním partnerem je Český rozhlas. Více informací se dozvíte na stránkách www.navrhniprojekt.cz, v krajských kancelářích sítě Eurocenter, nebo na bezplatné telefonní lince Eurofon 800 200 200. Tak na co čekáte? Navrhujte, projektujte a vyhrajte s fondy EU!

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.