Dotazník: Systém na analýzu poznatků učiva 2. stupně ZŠ při přechodu na SŠ

pátek 3. října 2014 ·

Následující text a dotazník je určen vyučujícím, kteří působí/působili v 1. ročníku SŠ s alespoň jednou z uvedených aprobací: Český jazyk a literatura, Cizí jazyk, Matematika, Informační a komunikační technologie, Dějepis, Zeměpis, Občanská výchova/Základy společenských věd, Fyzika, Chemie, Biologie, Hudební výchova, Výtvarná výchova, Tělesná výchova.

Dotazník na samostatné stránce


2 komentářů:

Jenyk řekl(a)...
3. října 2014 v 9:57  

Kdo nám to píše? Nebylo by v takovémto případě dobré, aby se autor představil? Jde třeba o dotazník pro diplomku a jejím sepsáním vše skončí? Nebo někdo vážně chystá sadu testů?

BeRRi řekl(a)...
12. října 2014 v 22:29  

Dobrý den,

pan Wagner mi nabídl, že dotazník, který byl původně součástí diskuzní skupiny Česká škola, vyvěsí přímo na server. Omlouvám se, že reakci posílám až nyní, ale dříve jsem Vaši zprávu nezaregistroval.

Dotazník je opravdu součástí diplomové práce, kterou bychom rádi uvedli do praxe. Součástí práce je nejenom návrh systému (taxonomie úloh, tvorba testových úloh, skupiny úloh, pravidla sestavení testu, hodnocení testu, ...), ale i modelová realizace prostřednictvím metodiky UP za využití grafického jazyka UML 2. Zpracovány však budou pouze fáze požadavků, analýzy a návrhu.

Fáze implementace a testování již není součástí práce. V jednání je však možnost, že se výstupy této práce stanou vstupy práce, které by mohly být zadány na jiné univerzitě. Vše je pouze v počátcích a nerad bych prozatím věc dále rozváděl.

V případě jakýkoliv dotazů mě informujte na beran(zavináč)arcig.cz.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.