23 zabijáků prokrastinace

středa 15. října 2014 ·

Přestaňte lenošit a jděte za svým cílem

Měli byste se soustředit na práci či na učení, místo toho vás ale napadá spousta výmluv, proč se do úkolu nemůžete pustit. Potřebujete zavolat Robertovi, nemáte správné materiály, ořezané tužky nebo zkrátka nevíte, odkud začít. Ať už zní naše "protože" jakkoli, všichni zažíváme okamžiky, kdy prokrastinujeme.

Zanechat prokrastinace je však snadné. Opravdu. Stačí jen, abyste si osvojili určité návyky a z nich pak udělali běžnou součást svého života. V této knize najdete přehled nápadů, které vám pomohou vyhnout se každodenní prokrastinaci.


Zatímco mnoho knih nabízí pouze seznam tipů, jak na to, zde se dozvíte, proč je určitá strategie funkční, jaká omezující přesvědčení lze s její pomocí překonat a jak ji můžete okamžitě využít ve svém životě. Zkrátka, poznáte hlavní příčiny své prokrastinace a naučíte se, jak nad nimi zvítězit.

Doporučená cena 169 Kč. Knihu s 15% slevou objednávejte přímo u vydavatele na www.albatrosmedia.cz.
Ukázky stran:




0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.