Charisma mýtů zbavené

pátek 18. července 2014 ·

Naučte se, jak získat a posílit své osobní kouzlo

Charisma je fascinující. Svět mají v rukou charismatičtí lidé, ať už rozjíždí nové projekty, zakládají nové podniky nebo impéria. Jaké by to bylo být přitažlivý jako Marilyn Monroe nebo podmanivý jako Steve Jobs? Napadlo vás to někdy? Možná jste jedním z těch, kteří věří, že charisma mají, a rádi by dosáhli ještě vyšší úrovně. Nebo jste tím, kdo si toužebně přeje to kouzlo alespoň trošku ovládnout, ale myslíte si, že jednoduše nejste charismatický typ. Ať tak či tak, pro všechny máme dobrou zprávu: charisma je dovednost, kterou se lze naučit a procvičovat.

Díky charismatu:

  • budete oblíbenější
  • vám lidé budou více důvěřovat
  • vás ostatní budou vnímat jako vůdce
  • zazáříte u přijímacích pohovorů
  • získáte lépe placené místo
  • prodáte pětkrát víc než vaše konkurence
Kniha Charisma mýtů zbavené poskytuje konkrétní návod, jak zvládnout tři nezbytné předpoklady osobní přitažlivosti. Jakmile ovládnete základy schopnosti okouzlovat, naučíte se, jak projevit charisma i v obtížných situacích. Naučíte se, jak se stát člověkem, který má vliv, je přesvědčivý a inspirující. Osvojíte si, jak charisma vyzařovat.  

Doporučená cena 299 Kč. Knihu s 15% slevou zakoupíte v e-shopu www.albatrosmedia.cz

Ukázky stran:




0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.