Soutěž pro učitele na portálu eKabinet.cz prodloužena do 10. června 2014

úterý 15. dubna 2014 ·

Efektivně pracovat s digitálním vzdělávacím obsahem a využívat moderní nástroje k vytváření příprav na vyučovací hodiny a zadávání domácích úloh prostřednictvím internetu, to jsou cíle soutěže pro učitele na portálu eKabinet.cz. Soutěž, ve které učitelé mohou vyhrát notebooky, tablety, wellness víkend, herní konzole či digitální fotoaparáty, byla původně vyhlášena na dva měsíce. Kvůli rychle rostoucímu počtu uživatelů portálu se organizátor rozhodl ji prodloužit až do 10. června 2014.


Mohou se tak do ní zapojit i učitelé z desítek škol, které získaly přístup na portál eKabinet.cz v posledních týdnech. Registrace probíhá na stránkách www.ekabinet.cz/soutez-registrace. Hodnotné ceny si odnese deset nejaktivnějších soutěžících, kteří vytvoří nejvíce prezentací a domácích úloh na eKabinet.cz. Soutěž je určena školám zapojeným v Programu podpory digitalizace škol. Více o programu naleznete na www.ekabinet.cz/program.

Soutěž o nejaktivnější učitele portálu eKabinet.cz probíhá od 1. 3. do 10. 6. 2014 ve dvou kategoriích – „Základní a střední školy“ a „Mateřské školy“. V každé kategorii bude oceněno 5 soutěžících, kteří na portálu eKabinet.cz vytvoří největší počet prezentací na vyučovací hodiny a domácích úloh pro žáky. Pro účast v soutěži se učitelé registrují prostřednictvím online registračního formuláře na www.ekabinet.cz/soutez-registrace. Další informace jsou k dispozici na webové stránce www.ekabinet.cz/soutez.

Portál eKabinet.cz přináší učitelům mateřských, základních a středních škol široké možnosti využití digitálních vzdělávacích materiálů. Každý učitel si může vytvářet ve svém uživatelském kontu na portálu eKabinet.cz přípravy na vyučovací hodiny vhodné pro použití s interaktivní tabulí nebo datovým projektorem. Kromě vzdělávacích materiálů umístěných na portálu eKabinet.cz je možné začlenit do příprav na vyučovací hodiny a domácích úloh také vlastní materiály a odkazy na webové stránky. Vytvořené přípravy a úlohy má každý uživatel vždy dostupné online ve svém kontu na portálu. Žáci vypracovávají domácí úlohy zadané učitelem na žákovském portálu eÚlohy.cz.

Školy využívající eKabinet.cz mají k dispozici rozsáhlý soubor digitálních vzdělávacích materiálů, které odpovídají jak představám moderního školství, tak zejména potřebám učitelů a žáků, a to především díky profesionálnímu zpracování, názornosti a interaktivitě.

Vzdělávací portál eKabinet.cz obsahuje v současné době více než 40 000 digitálních vzdělávacích materiálů a nástroje, které výrazně usnadňují práci s těmito materiály. Práce s portálem eKabinet.cz je jednoduchá, což dokazují také videomanuály k portálu na YouTube: www.youtube.com/ekabinet.

2 komentářů:

Pavlína Hublová řekl(a)...
15. dubna 2014 v 8:56  

Těším se, jak tam opět budeme objevovat materiály, které byly již publikovány na jiných portálech, obvykle i jinými autory...

Nicka Pytlik řekl(a)...
16. dubna 2014 v 10:45  

Kvůli rychle rostoucímu počtu uživatelů portálu

Vskutku? Dalo by se to přirovnat k lavině?
Na portálu eKabinet se mi líbí ty hezké, kultovované ohlasy pedagogů z celé čr. Kompetence, motivace, zpětná vazba... výstavní skříň 'každé dobré školy'.
Jen mne trošku mate, že jsem na portálu nikde nezaregistroval žádné jméno někoho, kdo do týmu Edulogy patří. Ale možná jsem něco přehlédl.
Takže až na rejstříku firem:
- jednatelé
Milan Procházka - Daně raz dva s.r.o., Edulogy, s.r.o., LITOREUS, s.r.o. v likvidaci, Společenství vlastníků jednotek Na Zájezdu 18a/2554, Praha 10, Topelex s.r.o.
Richard Valenta - Edulogy, s.r.o.
- společníci
Vojtěch Jirků, Milan Procházka, Vladimír Schmalz, Martin Šamaj, Richard Valenta, Ján Trubač.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.