Chemie je všude kolem nás (Chemistry Is All Around ­ Network)!

úterý 8. října 2013 ·

Projekt Chemie je všude kolem nás se zaměřuje na téma zvýšení zájmu studentů o studium chemie. Nabízí žákům i jejich učitelům širokou databázi výukových materiálů z oblasti chemie, snaží se o propojení a sdílení poznatků mezi odborníky a učiteli a o odstranění bariér mezi nimi.

V rámci projektu jsou také organizovány mezinárodní konference ke sdílení získaných poznatků. Zapojuje i jednotlivé školy, jejich učitelé a žáky, pořádá pro ně workshopy. Má za cíl podporovat vzdělávání v chemii tím, že poskytne přístup k:
Tento projekt je financován Evropskou komisí v rámci programu Lifelong Learning Programme a zahrnuje třináct partnerů z různých zemí Evropské unie (partnerem za ČR je VŠCHT Praha).

Více informací o projektu naleznete na adrese: http://www.vscht.cz/homepage/veda/index/CIAAU.

Jsme otevřeni ke spolupráci s novými školami a s učiteli chemie. Těšíme se na vaše reakce!

V případě zájmu se prosím obraťte na: ciaau@vscht.cz.

    0 komentářů:

    Články dle data



    Učitelské listy

    Nabídka práce

    Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

    Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

    Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


    Všechna práva vyhrazena.

    Tento server dodržuje právní předpisy
    o ochraně osobních údajů.

    ISSN 1213-6018




    Licence Creative Commons

    Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



    WebArchiv - archiv českého webu



    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.