NLP pro každého - Naprogramujte svou hlavu na úspěch

pondělí 30. září 2013 ·

Chcete probudit svůj skutečný potenciál a změnit svůj život?

Tato publikace vám pomocí jednoduchého příběhu ukáže, jak používat metody NLP. Při čtení knihy se můžete i vy stát jedním z účastníků kurzu Richarda Bandlera. Poslechněte si, co účastnící jeho kurzů poslouchají, podívejte se, co vidí, zažijte, co zažívají, a naučte se, čemu se naučí i oni!

Kniha vám poskytne mocné nástroje, díky nimž se zbavíte vašich fobií, depresí, zvyků či psychosomatických onemocnění. Buďte raději silní, šťastní a úspěšní.

Neurolingvistické programování (zkráceně NLP) je psychoterapeutická metoda vyvinutá Richardem Bandlerem a Johnem Grinderem v 70. letech 20. století na základě studie uskutečněné na univerzitě v Santa Cruz v Kalifornii. Jejím cílem bylo modelování vzorců myšlení a chování úspěšných odborníků v různých oblastech. Vznikl tak souhrn praktických znalostí a nenáročných postupů sebezdokonalování. Ty umožní každému, kdo si je osvojí, chápat a měnit svůj život a využít maximálně svůj vlastní potenciál.

Jeden týden tréninku pod vedením Richarda Bandlera změnil mou kariéru. Hypnotizující slova snad v nejlepší formě, jaká byla kdy zaznamenána, Vám umožní setkat se s čarodějem na poli psychologie a doslova změnit život jako kouzlem. Tato kniha je jako Kámen mudrců, transmutuje kohokoli k úspěchu.

Ukázky stran:




 Knihu s 15% slevou zakoupíte v e-shopu knihy.cpress.cz.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.