Ministr školství zahájí školní rok v Horní Bříze

pátek 30. srpna 2013 ·

Ministr školství, mládeže a tělovýchovy Dalibor Štys zahájí školní rok 2013/2014 v Plzeňském kraji. Nejprve v 8 hodin v sále Klubu Horní Bříza přivítá žáky 2.–9. ročníků Masarykovy základní školy v Horní Bříze. Poté se v 8:20 přivítání dočkají žáci 1. ročníků Střední školy v Horní Bříze, v níž si ministr školství prohlédne nově vybudované dílny odborného výcviku. Odtud se přemístí do budovy Masarykovy základní školy, aby se v 9:00 setkal s prvňáčky, které přivítá při příležitosti jejich zahájení školní docházky.


Ministr Dalibor Štys rovněž přednese projev k zahájení školního roku, který budou moci slyšet na Dvojce Českého rozhlasu všichni žáci a zaměstnanci základních, středních a vyšších odborných škol v celé republice. Záznam projevu bude odvysílán 2. září 2013 v 8:00.

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
1. září 2013 v 9:25  

Soukromé gymnázium AMAZON se musí navštívit také, pač by tam mohl někdo i propadnout a neudělat maturitu.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.