Program 9. ročníku konference Počítač ve škole

středa 14. března 2012 ·

Gymnázium Vincence Makovského se sportovními třídami v Novém Městě na Moravě pořádá ve dnech 3. až 5. dubna 2012 devátý ročník celostátní konference učitelů ZŠ a SŠ Počítač ve škole.

Hlavními tématy prvního dne konference jsou filmová a audiovizuální výchova, mobilní zařízení ve výuce a ICT ve výuce jazyků. Převážná část konferenčního času během druhého a třetího dne bude věnována praktickým workshopům k hlavním tématům konference. Naučíte se např. základy filmové tvorby, vyzkoušíte si tablety s výukovými aplikacemi nebo výuku cizích jazyků za využití ICT.

Kromě učitelů základních a středních škol na konferenci vystoupí řada uznávaných kapacit v oblasti filmové tvorby (prof. Rudolf Adler, Vladimír Beran), ICT ve výuce (Bořivoj Brdička, Petr Svoboda, Ondřej Neumajer) a výuky jazyků (Marek Vít).

Hostem konference bude Pavel Zelený (ředitel CERMAT), který osobně představí model maturitní zkoušky z informatiky v roce 2013.

Program prvního dne konference je zveřejněn v přiloženém letáku a také na webových stránkách konference (www.pocitacveskole.cz), kde jsou k dispozici podrobnější informace. Pokud Vás program konference zaujal, rádi Vás opět uvidíme na setkání aktivních učitelů v Novém Městě na Moravě.

Přihlašovat se můžete do 23. března 2012 v sekci Registrace pro učitele (www.pocitacveskole.cz/registrace-pro-ucitele).

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.