ECDL: Průvodce přípravou na testy

středa 29. února 2012 ·

Rádi byste získali certifikát ECDL, mezinárodně uznávaný „řidičák na počítač“? Hledá vaše školicí středisko akreditovanou učebnici k testům ECDL?

Nová, přepracovaná publikace z pera zkušených autorů a akreditovaných testerů ECDL je tou optimální volbou z mnoha důvodů:

  • Navazuje na úspěšný bestseller S počítačem do Evropy, který dopomohl k zisku certifi kátu ECDL tisícům uchazečů, text však byl kompletně přepsán a rozšířen.
  • Výklad pokrývá vše důležité a je doplněn množstvím poznámek, tipů, názorných obrázků a přehledových tabulek, nechybí ani přímé odkazy na konkrétní body sylabu ECDL. Průvodce představuje nejucelenější zdroj informací a postupů demonstrovanýchna aktuálním, v České republice nejpoužívanějším programovém vybavení.
  • Zohledňuje změny, kterými koncept ECDL v současnosti prochází, navíc kromě dosavadních sedmi obsahuje dva nové moduly: Úprava digitálních obrázků a základy počítačové grafi ky a Tvorba webových stránek a publikace na Internetu.
  • Vznikla ve spolupráci se společností CertiCon, národním licenciátem ECDL. Díky využití dat z národního informačního systému pro ECDL testování se věnuje především těm tématům, s nimiž mají Češi nejčastěji obtíže.
Na webové stránce http://knihy.cpress.cz/k1940 naleznete doprovodné soubory, díky nimž si budete moci některé v knize uvedené postupy ihned ověřit v praxi.

Ukázky stran:

Více informací o knize naleznete a s 15% slevou zakoupíte v v e-shopu knihy.cpress.cz.

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
29. února 2012 v 10:16  

Namátkou jsem se díval na ty vzorové soubory. Bezostyšně ukradené texty z Wikipedie poněkud snižují důvěryhodnost této publikace.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.