Martin Rychlík: Josef Dobeš má zpět náměstky Vitulu i Hajna! MŠMT to na webu hlásá světu.

středa 9. listopadu 2011 ·

Anglické stránky vrcholné státní instituce jsou už evidentně více než rok mrtvé. Ministerstvo dělá České republice ve světě ostudu.



Datum 9. listopadu. Čas 9:59. Špičkový zahraniční zájemce o post ředitele supernejlepšího výzkumného centra ve střední Evropě (nebudeme jej jmenovat) si prohlíží inzeráty v časopisech Science a Nature. „Hm, zajímavé,“ pokyvuje hlavou, a aby si otestoval řídící orgán, české ministerstvo školství, s nímž bude o novém jobu v Česku jednat, zkusmo si pokliká na anglické stránky MŠMT. A hle, nachází tu známá jména!

sekci Top Executives vidí, že programu evropských fondů stále šéfuje Jan Vitula. Toho přeci zná z bruselského jednání. Vytáčí proto mobil, chce se poptat na tendr, jež hledá pro výzkumná střediska hvězdné šéfy. Jenže se dozvídá, že vrchní ředitel Vitula na ministerstvu již přes rok nepracuje.

Celý článek na webu ČESKÁ POZICE

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
9. listopadu 2011 v 14:31  

Mrtvé nejsou jen anglické stránky. Podívejte se na české, získáte třeba "aktuální" informace o maturitní generálce, veškeré novely maturitní vyhlášky /jsou už za poslední 2 roky 4/ovšem v záložce legislativa nenajdete. Asi se aktualizace stránek při takové frekvenci změn nevyplatí.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.