2.-3.11.: Týden dobrovolnictví v ČR

pondělí 31. října 2011 ·

Program akcí ve středu 2. 11. a čtvrtek 3. 11. 2011 v Českém muzeu hudby Karmelitská 2, Praha 1.


středa 2. 11. 2011

13:00 - 16:00 Otevřený kulatý stůl - Dobrovolnictví v sociálně - zdravotních službách
Kulatý stůl s názvem Dobrovolnictví v sociálně zdravotních službách. Co mají sociální služby se zdravotnictvím společného? Je koordinace dobrovolníků stejná nebo má jiné poslání? Jak jsou zařazeni dobrovolníci v nemocnicích a jaká je jejich role v organizaci sociálních služeb? Odpovědi na otázky a mnoho dalšího dostanete na diskusním setkání.

15:00 - 18:30 - Odpoledne deskových her – deskohraní
Kreativní workshopy - tvořivé dílny
             Dílna tvorby - ozdůbky a šperky (Duha Tangram)
             Deskohraní - zábavný svět her (Duha Děsír)


Deskohraní je festival plný deskových a karetních her. Je určen všem hravým lidem z celého světa.

čtvrtek 3. 11. 2011


13:00 – 17:00  Evropská dobrovolná služba
Evropská dobrovolná služba je součást programu Mládež v akci a spočívá ve výjezdu dobrovolníka či skupiny dobrovolníků na několik měsíců do zahraničí, přičemž všechny výdaje spojené s projektem nese právě program Mládež v akci. V rámci “trhu” vysílajících a hostitelských organizací se účastníci z řad veřejnosti mohou setkat a promluvit si s lidmi, kteří pořádají projekty EDS; případně se zahraničními dobrovolníky, kteří se účastní projektu v ČR. Připraveny budou i zajímavé workshopy a ukázky práce dobrovolníků.

13:00 - 17:00  Setkání českých a zahraničních EDS dobrovolníků
Současní i bývalí dobrovolníci v Evropské dobrovolné službě mají možnost se potkat a mimo jiné budou mít možnost zúčastnit se tanečního a fotografického workshopu.

2 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
31. října 2011 v 19:22  

Dobrovolnictví ? To je zdarma ? Pět let mi tady v tomto státě vtloukají do hlavy, že se mám postarat sám o sebe ! Opravdu - jíž nemám sil pomáhat zadarmo ostatním. Tady by se měly angažovat firmy s miliardovými obraty. Zajímavé je, že nedají a nedělají vůbec nic.

Anonymní řekl(a)...
31. října 2011 v 19:31  

Brrrr - zadarmo něco dělat ? Nejsem přece levičák.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.