Zhubněte s chutí! Očistná dieta pro zdraví a štíhlou linii

středa 8. června 2011 ·

James Duigan je profesionální trenér známých osobností. Mezi jeho klienty patří například topmodelka Elle Macpherson nebo herec Hugh Grant. Jeho unikátní dieta spočívá v nutričně vyváženém jídelníčku sestaveném z kvalitních potravin a bio potravin. Poukazuje na škodlivé látky obsažené v některých často oblíbených pokrmech a radí, jak vhodně je nahradit, abychom si pochutnali, ale zároveň zbytečně nezatěžovali náš organismus.


"Zdravé a čisté" potraviny naleznete v knize v přehledných tabulkách a snadno se naučíte, jak je do svého jídelníčku zařadit. K tomu pomáhá především obsáhlá část plná chutných a zdravých receptů, pokrývající celodenní příjem živin v průběhu celého čtrnáctidenního programu. A na závěr připojte do svého zeštíhlovacího plánu i několik jednoduchých cviků, které však mohou být velmi účinné!

V této knize také najdete:
  • jak se vyhnout škodlivým látkám, které vám brání zhubnout,
  • které tuky jsou zdraví prospěšné a jak je zařadit do jídelníčku,
  • potraviny snižující stres,
  • jak zahnat hlad a chuť na sladké, a vyhnout se tak obvyklému selhání.
Více informací o knize vč. ukázkové kapitoly naleznete na http://knihy.cpress.cz/zhubnete-s-chuti.html.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.