Zapni Mozek a přijď k nám….

středa 2. června 2010 ·

Internet je plný zpravodajských serverů, které se soustřeďují na seriosní i neseriosní souhrn informací. Ne však tolik serverů se soustřeďuje na generaci studentů, kteří mají zájem o vyhledávání zajímavých a hlavně ověřených informací. Právě za tímto účelem vznikl projekt Zapni Mozek, který je stále častěji vyhledáván mezi studenty.


Celý projekt si organizují samotní studenti a na základě pečlivého vybírání tvoří vlastní články, které je samotné zajímají. Projekt je neziskový a funguje z dobré vůle všech spolupracujících studentů. Jednou z hlavních věcí, kterým se chce projekt Zapni Mozek vyvarovat je bulvár, který je všudypřítomný.

Během krátkého „života,“ který čítá čtvrt roku, si již tento web našel mnoho příznivců, kteří jej pravidelně navštěvují. Mezi nejvyhledávanější témata patří vše okolo studentského života, osobní rozvoj, se kterým souvisí typy pro studium a v neposlední řade zajímavé zpravodajství, které bude co nevidět doplněno o rozhovory se zajímavými lidmi.

Jde o zcela originální projekt, který zde chyběl a právě proto na sebe nenechávají čekat pozitivní ohlasy. Možná i proto je web oblíbený nejen mezi studenty, ale i mezi jejich učiteli a  to i přes již zmíněnou krátkou dobu fungování.

A jak vůbec vznikla myšlenka tohoto projektu? „Zdálo se nám, že na českém internetu chybí server, který se zaměřuje na studenty. Ano, je tu mnoho serveru s flashhrami, hudbou a zábavnými videi. My nabízíme studentům zpravodajství pro ně důležité,“ říká člověk nejpovolanější, manažer projektu a student v jedné osobě, Petr Homoky.

Autoři každým dnem informují ve svých článcích o věcech, které je zajímají. Proto doufáme,  že zaujmou i vás a zveme k nahlédnutí pod pokličku studentského života, kterým projekt Zapni Mozek žije. Dveře čtenářům všech generací jsou otevřené.

Touto tiskovou zprávou rovněž upozorňujeme všechny potencionální zájemce o možnou spolupráci, která by byla velkou poctou za naši práci. Děkujeme za každého návštěvníka i fanouška na FaceBooku, který k nám zavítá. Vaše podpora projektu Zapni Mozek je pro nás velmi důležitá a proto vám za ni předem děkujeme.

Důležitý odkaz: www.zapnimozek.cz.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.