ČTK: Jazyky se budou stále častěji učit přes internet

pondělí 26. ledna 2009 ·

Výuka jazyků se bude čím dál víc uskutečňovat přes internet, zájem o tuto formy učení roste v ČR i ve světě každý rok. ČTK to potvrdila Andrea Křížková z Asociace jazykových škol. Rozmach zaznamenává hlavně kombinovaná výuka, kdy se účastníci kurzu učí slovíčka a gramatiku na internetu, potom se jednou za měsíc sejdou a konzultují látku s lektorem osobně. Hlavně lidé, kteří celý den pracují u počítače, ale mají podle Křížkové často odpor k výuce přes internet a volí raději klasickou formu výuky.
http://www.financninoviny.cz/zpravodajstvi/pocitace/index_view.php?id=356643

ČTK

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.