Zveme vás na přednášku Google

čtvrtek 27. září 2007 ·

Po návštěvě Vinta Cerfa vás zve český Google na druhou přednášku určenou nejen pro studenty, internauty a další fandy internetu. Ve dnech 9. a 10. října do Prahy a Brna zavítá vice prezident pro engineering Douglas Merrill. Douglas Merrill stál u zrodu vyhledávání ve společnosti Google a dodnes se na strategii a vývoji v této oblasti aktivně podílí. Do České republiky přijíždí, aby pohovořil o minulosti a budoucnosti vyhledávání na internetu. V rámci své přednášky se zaměří na vyhledávání Googlu v českém prostředí a jeho specifika Bude také hovořit o budoucnosti vyhledáván nejen na globální, ale i lokální úrovni.

Přednášky se uskuteční v Praze i Brně.

Praha: ČVUT, Technická 2, posluchárna 209, pondělí 9.října,15.00hod

Brno: VUT, Antonínská 1, štukové auditorium, úterý 10.října,14.00hod

Pokud se Douglase chcete zeptat na něco, co vás u vyhledávání Google zajímá, vložte svůj dotaz do komentářů v blogu Google ČR.



dokument

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.