Školáci ve třídě natáčeli sexuální videa, případem se zabývají kriminalisté

středa 28. srpna 2019 ·

Přímo v jedné z českobudějovických základních škol točilo v uplynulém školním roce několik žáků videa se sexuální tématikou. Byť nezobrazovaly přímo pohlavní styk, byly záběry velmi explicitní. Jeden z žáků poté video umístil na internet, a případem se tak nyní zabývají jihočeští kriminalisté. MF DNES zjistila, že děti natáčely videa opakovaně a šlo o velmi intimní záběry. V jednom případě je žáci nahrávali na mobilní telefony dokonce při hodině, na kterou nedorazil suplující kantor.

„Mohu pouze potvrdit, že kriminalisté prověřují případ na jedné z českobudějovických škol. Vzhledem k okolnostem případu a věku nebudeme poskytovat další informace,“ uvedla jihočeská policejní mluvčí Lenka Krausová.


Celý text naleznete zde

2 komentářů:

laimes řekl(a)...
28. srpna 2019 v 4:20  

náročný prodžekt "sex v naší třídě"

rváčkazvesela řekl(a)...
28. srpna 2019 v 16:49  

To je zpráva typu: "Předhodili tygrům zajíce a považte oni ho sežrali!"

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.