Jak léčit chronická onemocnění

pondělí 1. února 2016 ·

Využijte sílu a čistotu alternativní medicíny k tomu, jak se zbavit chronických potíží!

Ať již hledáte pomoc pro sebe, blízkou osobu, nebo jste lékařem či lékařkou a stále znovu a znovu narážíte na limity klasické medicíny, pak tato kniha je určena právě vám. Může být pomocníkem všem, které trápí vleklé či závažné onemocnění, ale může být i inspirací a rozšířením pohledu pro praktikující homeopaty.

Metody popsané v knize se na rozdíl od klasické medicíny nespokojují s pouhým potlačováním nepříjemných symptomů, ale hledají a odstraňují příčiny. Autor vám zde pomůže nalézt léky alternativní medicíny, které odpovídají nejen vaši konstituci, symptomům a modalitám onemocnění, ale také vnitřním dispozicím, které k onemocnění nejprve vedly, poté v organismu „opevnily svoje pozice“ a nyní odolávají všem léčebným snahám.

knize naleznete:

  • Teoretické principy homeopatické léčby závažných a chronických onemocnění.
  • Praktickou rukověť k vyhledání vhodných léků, homeopatik, Bachových esencí a Schüsslerových solí, s přehledem nejčastějších chronických onemocnění i možnosti jejich léčby.
  • Část věnující se podrobněji Bachovým esencím, kde představuje tyto přípravky v novém světle nejen jako neocenitelné pomocníky při léčbě psychických poruch a psychosomatických onemocnění, nýbrž i jako mocné léčebné nástroje, které mají svůj význam při léčbě chronických zdravotních poruch a nemocí.
Knihu Jak léčit chronická onemocnění objednávejte levněji přímo od vydavatele na www.albatrosmedia.cz.

Ukázky stran:



1 komentářů:

Eva Adamová řekl(a)...
1. února 2016 v 12:22  

A dá se v té knize dočíst, jak se léčí chronická "chřipka?"

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.