Běhání pro ženy

pátek 9. října 2015 ·

Běhejte s českou autorkou!

Tato kniha je napsaná na tělo všem ženám, které chtějí začít běhat nebo již běhají, a chtějí se o tom dozvědět něco více.

Autorka, aktivní běžkyně a redaktorka Běhej.com zpracovala široké spektrum otázek o běhání žen s ohledem na jinou tělesnou stavbu, výživové požadavky a jinak rozložené zásoby podkožního tuku než mají muži.

Kniha se mimo jiné také věnuje různým specifickým obdobím či hormonální situaci v životě ženy - puberta, těhotenství, kojení, menopauza, běhání s kočárkem, běhání s dětmi…

Naleznete zde také praktické tipy a informace, které vám usnadní běhání a které upozorní na možné chyby a záludnosti běhu, doporučení na vybavení a zajímavé běžecké akce Zohledňuje možnosti v České republice a mnoho informací vychází přímo ze zkušeností českých žen - část knihy vznikla jako odpovědi na spontánní otázky českých čtenářek v době přípravy této publikace.

Gabriela Gaudlová (*1988) je redaktorkou uznávaného běžeckého časopisu a serveru Běhej.com. Má za sebou čtyři maratony a jedenáct půlmaratonů. Běhání je její vášní, koníčkem, terapií i stylem života. Z rodného Brna odešla studovat do Prahy, kde žije dodnes. Je vdaná a má dceru.


Novinku Běhání pro ženy kupujte se slevou přímo od vydavatele na www.albatrosmedia.cz.

Ukázky stran:






1 komentářů:

Unknown řekl(a)...
10. října 2015 v 9:21  

Gaučujte s českým autorem

Tato kniha je napsaná na tělo všem mužům, kteří chtějí začít gaučovat nebo již gaučují jí, a chtějí se o tom dozvědět něco více.
Autor, aktivní gaučer a redaktor Gaučuj.com zpracoval široké spektrum otázek o gaučování mužů s ohledem na jinou tělesnou stavbu, výživové požadavky a jinak rozložené zásoby podkožního tuku než mají ženy.
Kniha se mimo jiné také věnuje různým specifickým životním a sociálním obdobím v životě muže - puberta, počátek dospělosti,poblouznění ženami,počátky manželství,manželství, po rozvodu, gaučing v práci,doma,na dovolené,u milenky,u maminky.
Naleznete zde také praktické tipy a informace, které vám usnadní gaučing a které upozorní na možné chyby a záludnosti gaučingu, doporučení na vybavení a zajímavé gaučingové polohy. Zohledňuje možnosti v České republice a mnoho informací vychází přímo ze zkušeností českých mužů – již zkušených gaučerů,část knihy vznikla zaké jako odpovědi na spontánní otázky teprve začínajících českých gaučerů v době přípravy této publikace.

Gabriel Archanděl (*1958) je externím redaktorem uznávaného gaučingového časopisu a serveru Gaučing.com. Má za sebou stovky gaučingových maratonú a tisíce půlmaratonů. Gaučing je jeho vášní, koníčkem, terapií i stylem života. Z rodného Otomanova odešel studovat do Prahy, odkud se pak vrátil do rodného městečka , kde žije dodnes. Je rozvedený a má tři dcery,které mu jezdí pravidelně,uklízet,vařit a prát a baseta Frenka,který je také zasloužilým gaučrem ve své psí kategorii.Díky gaučingu žije klidným,harmonickým životem.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.