Hotel v Paříži: pokoj č. 1

pondělí 20. října 2014 ·

První díl erotické trilogie, která je označována jako francouzská odpověď na Fifty Shades of Grey

Paříž, hotelový pokoj uprostřed odpoledne… Tak začíná dekadentní příběh Annabelle, mladé společnice z Paříže, která přijme poslední práci před tím, než se stane ženou mocného a velkorysého muže. Tím je mediální magnát David Barlet, před kterým Annabelle, jinak studentka žurnalistiky, své noční povolání tají.

Jejím posledním klientem je však Davidův charismatický bratr Louis. Ten se začne s Annabelle scházet v hotelu des Charmes. Každý z pokojů v hotelu je věnován nějaké historicky známé francouzské svůdkyni a v každém z nich musí Annabelle splnit některou z Louisových představ. Louisem vydíraná Annabelle se postupně dostane do bezvýchodné situace, jež ohrožuje její vysněnou, pohádkovou svatbu. Louis si Annabelle absolutně podmaní a ona si uvědomuje, že pravá svoboda přichází, jen když se plně odevzdá touze…

Hotel v Paříži je lechtivý, vtipný, odvážný, smyslný román s detektivní zápletkou určený čtenářům, jež hledají něco víc než jen obvyklý romantický příběh.

Doporučená cena 399 Kč. Pouze do 31. 10. zakoupíte na www.albatrosmedia.cz se slevou 25 %.

Prolistujte si ukázkovou kapitolu:

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.