Studio 6: Další nové písmo do škol

čtvrtek 21. srpna 2014 ·

Rozhovor s Milošem Novotným a Janem Vojířem o novém psacím písmu NNS Script v pořadu České televize Studio 6.

2 komentářů:

Unknown řekl(a)...
21. srpna 2014 v 10:05  

Eh? Jak se do studia dostal grafolog? Nechci věřit tomu, že ho snad pozvala ČT. Ne, nechci tomu věřit. Ne. Prosím prosím. To přece nemůže být pravda.

Eva Adamová řekl(a)...
21. srpna 2014 v 14:09  

Jaképak nové písmo do škol? Nové písmo to bude, až se cancourek u písmene p bude psát nahoře a u písmena b dole, až písmenko u otočíme o 180 stupňů a budeme ho psát jako n apod. To bude teprv mazec. Že by nikdo nenašel odvahu k opravdové revoluci ve školách? Když už změny, tak pořádné, ať to stojí za to!!

Nebo, že bychom zavedli morseovku? Koneckonců v době, kdy téměř jediným psaným projevem dětí jsou SMS, by to bylo docela praktické, bo na mobilu by na psaní stačila jen dvě tlačítka - tečka a čárka.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.