Fitness pro ženy - anatomie

pondělí 25. listopadu 2013 ·

Vytvarujte si během několika týdnů takové tělo, o jakém jste vždy snila! 

Přinášíme ženám toužícím po pevnějším, pružnějším a přiměřeně oblém těle knihu, díky které mohou své křivky zlepšit či je snáze udržet v případě, že jich už dosáhly. Není podstatné, zda jste začátečnice či trénovaná sportovkyně, tato kniha je právě pro vás!

Také v ní najdete podrobné instrukce ke správné výživě přizpůsobené vám na míru dle množství vaší fyzické aktivity. Dává vám několik příkladů vyváženého jídelníčku, který respektuje cíl, jehož chcete prací na svém těle dosáhnout.

Díky této knize také objevíte, jak zoptimalizovat metabolické pochody vašeho těla, a poznáte lépe svoji kardiovaskulární zdatnost (pozn. překl.: tj. schopnost svého srdce, plic a cév dodávat kyslík kosternímu svalu, aby mohl pracovat). Budete tak moci zvýšit svoji výkonnost a zároveň brát ohledy na své srdce.
A konečně – tematická vsuvka o strečinku a protahovací cviky pro jednotlivé tělesné partie vám umožní zvýšit pohyblivost svalů a ohebnost kloubů. Díky tomu se budete moci pohybovat s větší lehkostí a nenuceností, nejen při posilování!

Pnutí a bolesti v zádech zmizí, zpevnění vašeho těla bude rychleji znát a doba, kterou budete potřebovat k nabytí svalové hmoty, se zkrátí: neváhejte a využijte výhod, které vám tyto cviky přinesou!

Díky řádnému dodržování tohoto fitness programu si vypracujete návyky přesně podle svých potřeb a úrovně (začátečnice, pokročilá nebo trénovaná). Uvidíte, jak se vaše tělo každým dnem mění, jak se váš pohyb stává jistějším, jak se krásný a impozantní vzhled stává běžnou součástí vašeho života a jak se díky tomu zlepšuje váš každodenní život.

V této knížce najdete:
  • Jasné a přesné rady pro sestavení vašeho vlastního tréninkového programu podle vašich časových možností a fyzické kondice. 
  • Postupy krok za krokem k více než stovce cvičení. Všechny jsou doprovázeny barevnými fotografiemi a popisnými anatomickými kresbami. 
  • Barevné odlišení cviků pro jednotlivé části těla, abyste mohla cvičení přímo zaměřit na problematické partie. 
  • Navíc strečinková cvičení na protažení namáhaných svalů přizpůsobená každé části těla.
Ukázky stran: 





Knihu s 15 % slevou zakoupíte v e-shopu knihy.cpress.cz.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.