Trénink paměti - Jak si zapamatovat vše, co chcete

úterý 24. září 2013 ·

Jsme schopni myslet rychleji, bystřeji a zapamatovat si mnohem více, než jsme si kdy mysleli. Naše paměť má úžasný potenciál, jde jen o to, jak jej co nejlépe využít. Zapamatovat si balíček 52 karet za 22 vteřin? Žádný problém.

Tony Buzan, autor světových bestsellerů na téma mozek a učení, ve své další knize odhaluje fantastické možnosti lidské mysli a nabízí revoluční techniky, jak si zapamatovat, cokoli chcete či potřebujete. Díky zlepšení paměti zároveň můžete zvyšovat své IQ, rozvíjet představivost a kreativitu, a dosáhnout tak většího úspěchu ve všech oblastech života.


Kniha Trénink paměti vás například naučí:

  • 12 paměťových technik.
  • Základní systémy trénování paměti.
  • Zapamatovat si snadno i velmi dlouhá čísla.
  • Učit se efektivněji cizí jazyky.
  • Nezapomínat na narozeniny a výročí
Ukázky stran:






Knihu s 15% slevou zakoupíte v e-shopu knihy.cpress.cz.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.