Rychlé čtení - Čtěte rychleji, učte se lépe, dokažte víc

středa 27. února 2013 ·

Bestseller Tonyho Buzana, autora Myšlenkových map

Představte si čas, který byste mohli ušetřit, a všechny ty úžasné nové informace, které byste mohli obsáhnout, kdybyste byli schopni číst rychleji… Tony Buzan ve své knize představuje techniky, které vám pomohou k rychlejšímu čtení a zároveň skutečnému pochopení a porozumění textu a zapamatování co největšího objemu informací – a to bez větších potíží.

Tony Buzan, autor myšlenkových map a přední světový odborník v oblasti výzkumu mozku, vzdělávání a tréninku paměti, představuje v této knize svou metodu rychlého čtení. Tato metoda změní způsob, jakým čtete – navždy. Padesát let praxe a výzkumu daly vzniknout technikám, které stojí za úspěchem mnoha rychlých čtenářů, včetně mistrů světa v této disciplíně. Zvládněte rychlé čtení a budete také rychleji a kreativněji myslet a snáze zlepšovat svou paměť.

Kniha vás například naučí:

  • Ovládnout pohyb svých očí.
  • Vést oči při čtení.
  • Rozvinout své vizuální schopnosti.
  • Překonat překážky ve čtení.
  • Zlepšit koncentraci a soustředění.
  • Rozšířit slovní zásobu.
„Naučila jsem se rychle číst krok za krokem díky jasné a efektivní metodě Tonyho Buzana – jeho kniha je nezbytným průvodcem na cestě k úspěchům v rychlém čtení!"
– Anne Jonesová, šestinásobná vítězka mistrovství světa v rychlém čtení

Ukázky stran:






Vydalo BizBooks, doporučená cena 349 Kč

Knihu s 15% slevou zakoupíte v e-shopu knihy.cpress.cz

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
27. února 2013 v 8:00  

[url=http://datingdirectlyservices.com/#gauxv]online dating site[/url] - relationships dating , http://datingdirectlyservices.com/#pmlgm dating adult

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.