MŠMT: Bátora se od podvržených informací distancoval

úterý 6. září 2011 ·

Ladislav Bátora se od slov, která byla dnes uveřejněna na jeho facebookovém profilu na adresu Karla Schwarzenberga, ostře distancoval.



Ministr Dobeš jeho ujištění přijal a v tom smyslu informoval premiéra Petra Nečase. Podle vyjádření Ladislava Bátory jeho facebookový profil zneužil neznámý hacker, na kterého už podal trestní oznámení.

„Situaci vnímám jako velmi vážnou. Panu premiéru Nečasovi jsem před časem garantoval, že se pan Bátora nebude vyjadřovat do médií. Zároveň jsem panu Bátorovi omezil možnost vyjadřování a dostal od něj jednoznačné potvrzení, že to dodržuje,“ uvedl na dnešní tiskové konferenci ministr Dobeš.

1 komentářů:

Luděk Blaha řekl(a)...
6. září 2011 v 21:06  

jeho facebookový profil zneužil neznámý hacker

Tak oni dokonce už i hackeří zneužívají anonymně!?
Hlavně, aby se neprovalilo, že to trvá už mnoho let.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.