English All Around - Kurz angličtiny pro školy a samouky

středa 7. září 2011 ·

Nová učebnice angličtiny je určena studentům gymnázií, středních a jazykových škol i samoukům. Vede studenty k úrovni B2 podle Společného evropského referenčního rámce pro jazyky. Jejím cílem je naučit studenty potřebné gramatice a slovní zásobě, aby byli schopni komunikovat s cizincem v běžných situacích a aby porozuměli jak psaným, tak mluveným anglickým textům. Každá z 20 lekcí obsahuje:

  • texty a rozhovory zaměřené na určité téma včetně slovní zásoby
  • přehledný výklad gramatiky
  • velký počet cvičení včetně poslechových
  • fráze z oblasti společenské konverzace
  • informace ze života ve Velké Británii

Po pěti lekcích je vždy zařazeno opakování (Revision), kde si studenti mohou ověřit míru získaných vědomostí. Na konci učebnice je přehled nepravidelných sloves, seznam nejpoužívanějších frázových sloves, přehled slovesných tvarů a souhrnný česko-anglický a anglicko-český slovník.

Učebnici doprovázejí dvě audio CD s nahrávkami hlavních textů, dialogů a poslechových cvičení, namluvená britskými a americkými rodilými mluvčími. Nahrávka napomůže upevnění slovní zásoby, procvičení výslovnosti a schopnosti lépe porozumět mluvenému projevu.

Vhodným doplněním učebnice je publikace English All Around – Soubor poslechových cvičebních textů pro školy a samouky.

Titulu byla udělena schvalovací doložka MŠMT ČR.

Více informací o knize vč. ukázkové kapitoly naleznete na http://knihy.cpress.cz/english-all-around-d3.html.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.