redakce: Nový studentský server pro vysokoškoláky

úterý 2. ledna 2001 ·

Server www.tvojekariera.cz shromažďuje všechny dostupné nabídky kariérového růstu a také pracovní nabídky pro absolventy VŠ.

Česká pobočka největší studentské organizace na světě AIESEC, která sdružuje 50 000 členů v 85 zemích studujících na více než 800 univerzitách po celém světě, uvedla do provozu nový studentský server www.tvojekariera.cz, jehož hlavním cílem je shromažďovat všechny dostupné nabídky kariérového růstu určené vysokoškolským studentům, prostřednictvím kterých se studenti českých vysokých škol mohou mimo školní aktivity dále rozvíjet a zvyšovat tak možností svého profesního uplatnění na trhu práce. Server také obsahuje informace o pracovních příležitostech pro čerstvé absolventy vysokých škol a informace o zahraničních stážích, stážích v českých firmách, prezentace jednotlivých společností nabízejících pracovní uplatnění studentům a krátkodobé brigády. Studenti vysokých škol zde najdou také rádce pro nejrůznější situace spojené s kariérovým poradenstvím a profesním uplatněním vysokoškolských absolventů na evropském trhu práce.

redakce

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.