13 věcí, které psychicky silní lidé nedělají

úterý 16. června 2015 ·

Učiňte velkou životní změnu. Neopakujte stále stejné chyby.  Vystupte ze svých stereotypů.

Máte sklon si v případě neúspěchu hledat výmluvy? Bojíte se samoty? Když doma něco děláte, pustíte si rádio nebo televizi, abyste nebyli tak sami? Myslíte občas na to, že kdybyste v minulosti něco udělali jinak, byl by teď váš život lepší?

Pokud patříte mezi ty, kdo odpoví „ano“ na některou z těchto otázek, pak vězte, že nikdy není pozdě na změnu k lepšímu. Znásobíte-li svou mentální sílu, lépe zvládnete vypjaté situace a budete celkově spokojenější. Zvýšení mentální síly vám pomůže naplno rozvinout potenciál, ať už toužíte být skvělým rodičem, zlepšit fungování v práci anebo sportovní výkonnost.

Inspirativní kniha Amy Morinové vychází v jednadvaceti jazycích a k jejímu napsání autorku přiměla osobní zkušenost. Jako psychoterapeutka se setkala se spoustou lidí, kteří navzdory obrovským potížím dokázali uspět. Kniha obsahuje přesvědčivé reálné příběhy propojené nejnovějšími výzkumy z oboru psychologie.

Amy Morinová je psychoterapeutka a mezinárodně uznávaná odbornice na „mentální sílu“. Přispívá do časopisu Forbes. Její týdenní sloupky jsou zaměřeny na psychologické aspekty podnikání. Aminy rady z oboru psychologie, výchovy dětí a mentální síly se často objevují v americkém tisku.
Odstartujte lepší budoucnost.

Knihu se slevou zakoupíte přímo u vydavatele na www.albatrosmedia.cz

Ukázky stran:

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.