Týden globálního vzdělávání v Česku již popáté. Registrace do 19.10

čtvrtek 18. října 2018 ·

V Česku se bude Týden globální vzdělávání, který letos připadá na 19. - 25. listopadu, konat už popáté. V letošním roce se zaměří na udržitelnost měst a obcí, v souladu s jedenáctým Cílem udržitelného rozvoje. Podtitul pro Českou republiku zní: "Mysli globálně, jednej lokálně!"


Školní akce mohou mít formát např. panelové diskuze, projekce s následnou debatou, výstavy, místního jarmarku nebo módní přehlídky. Pokud se rozhodnete zapojit do Týdne globálního vzdělávání, získáte od nás metodickou podporu při plánování akce a vaše škola získá prestiž zapojením do mezinárodní kampaně.

Během Týdne globálního vzdělávání proběhnou po celé České republice přednášky, debaty, workshopy a další akce pořádané organizacemi ADRA, ARPOK, Diakonie ČCE - Středisko humanitární a rozvojové spolupráce, Charita Česká republika, INEX - SDA, Jeden svět na školách - Člověk v tísni, NaZemi, SEVER a Varianty – Člověk v tísni sdruženými v Českém fóru pro rozvojovou spolupráci.


Další informace a možnost přihlášení naleznete zde

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.