E-kniha pro vás: 10 nejčastějších chyb webových stránek

čtvrtek 8. srpna 2013 ·

Mnoho webových stránek obsahuje zbytečné chyby, které lze snadno odstranit. Je to také váš případ? Zjistěte, jestli také vaše stránky trpí!

V knize Vlastimila Otta se dočtete:
  • Jak najít na svých webových stránkách chyby.
  • Jak se těchto chyb zbavit.
  • Jak poznat své čtenáře.
  • Jak správně vytvářet obsah stránek.
  • Proč nečekat na ajťáka a vydávat články bez něj.
  • Jak vypadá kvalitní web.
Kniha je bezplatnou součástí připravovaného kurzu Zlatý WordPress, registrací se přihlašujete také k odběru newsletteru. Kniha je publikována pod licencí Creative Commons 3.0-BY.

4 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
8. srpna 2013 v 10:13  

Chvályhodný čin jak od autora pana Otta i české školy a příspěvek k předávání aktuálních informací v pravý čas. Tak by mělo fungovat školství.

Anonymní řekl(a)...
9. srpna 2013 v 17:55  

Povedený text, srozumitelný i laikům, přehledný, stručný a přináší na první pohled samozřejmé ale mnohdy opomíjené rady.

Pytlik Blaha řekl(a)...
9. srpna 2013 v 19:04  

Napadla mne taková pitomost. Jestli by mšmt nemohlo pro učitele třeba z nějakých fondů zafinancovat vícero titulů volně přístupných odborných e-knih pro různé předměty.
Ale možná radši ani ne. Když si vzpomenu, jak se zaplatily dva (tenkrát!) necelé miliony za brožuru pro zakladní úroveň školení sipvz, kterou by bez problémů spíchl průměrný bakalář věd informačních, a další dva (tenkrát!) necelé miliony padly na propagaci jejího rozšiřování, radši svých úvah zanechám. Ještě se toho nějaký vykuk chytne.

obyčejná učitelka řekl(a)...
9. srpna 2013 v 22:42  

Luďku, že Vy si tajně myslíte na ty Hejného schody?!

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.