Zákony s judikaturou pro praxi i studium

pondělí 22. srpna 2011 ·

Každý, kdo se pohybujeme v právním prostředí, víme více či méně, co který zákon znamená a jaký je jeho výklad. V laickém pojetí jsou výklady zákona často chybná. Což lze z neznalosti, jak pracovat se zákonem, jistým způsobem pochopit.

Avšak pro skutečnou právní praxi takovéto výklady mohou mít fatální důsledky na řešení kauz a případů. Rovněž tak při studiu právnické  fakulty je nutné správným způsobem a ve všech souvislostech rozumět výkladům jednotlivých právních předpisů. K tomu právě slouží zákony s judikaturou.

Zákony s judikaturou zpracovali renomovaní odborníci

Vydavatelství  C. H. Beck na svém e-shopu Eshop.beck,cz Vám tak pro Vaši dokonalou znalost předkládá zákony s judikaturou věnující se výkladům významných právních předpisů. Renomovaní odborníci na jednotlivá témata pro Vás zpracovali přehledné publikace, které jistě nesmějí chybět ve vaší knihovně. Ať už jste právník s vlastní praxí, student Právnické fakulty, či laik potřebující podrobnější orientaci v dané problematice.

Jaké  zákony s judikaturou vyšly?

Edice zákony s judikaturou je pravidelně aktualizována a vybrat si můžete například z těchto titulů:
  • Insolvenční zákon s judikaturou a souvisejícími předpisy
  • Obchodní zákoník s judikaturou a souvisejícími předpisy
  • Soudní řád správní s judikaturou
  • Občanský zákoník s judikaturou a souvisejícími předpisy, 2. vydání
  • Trestní zákoník s judikaturou a souvisejícími předpisy
  • Zákon o ochraně hospodářské soutěže

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.