redakce: Sodat software s.r.o.

čtvrtek 1. července 1999 ·

Ochranný systém OA-SODAT 32 ver 5.0 je ideálním pomocníkem správců počítačů, kteří se musí neustále potýkat s problematickou údržbou výpočetní techniky. E-mail: sodat@comp.cz

Ochranný systém OA-SODAT 32 ver 5.0 je ideálním pomocníkem správců počítačů, kteří se musí neustále potýkat s problematickou údržbou výpočetní techniky, která je jim svěřená. Ochranný systém OA-SODAT 32 pracuje na softwarové bázi a má za úkol chránit počítače před neúmyslným či zcela záměrným poškození již instalovaného software, operačního systému a nastavení WINDOWS ze strany uživatele.

Správce má možnost zakázat zápis, modifikaci nebo přístup běžnému uživateli do předem určených adresářů, souborů nebo celých logických disků. Další velice užitečnou funkcí je možnost použití pouze "legalizovaných" disket. Uživatel nemůže pracovat s libovolnou disketou pouze takovou, která prošla legalizačním procesem (antivirová prevence).

V neposlední řadě OA-SODAT 32 dokáže velice účinně chránit nastavení WINDOWS a to buď s možností znepřístupnění jednotlivých ovládacích panelů, nebo zavedením komplexní ochrany registrační databáze, která se ideálně hodí do školských učeben, kde uživatelé mají možnost cokoliv měnit, avšak při každém restartu se vše uvádí do předem definované podoby.

Školská zařízení mají možnost využít finančně výhodné multi-licenční ceny.

Bližší popis a časově a funkčně omezená TRIAL verze na našem webu.



redakce

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.